Գարդենիա

«Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիր

Դդումով ճաշատեսակ

Оставьте комментарий

Ձեռքի տակ ունենալով մեր աճեցրած բանջարեղենի տեսակներ (դդում, սամիթ, ռեհան) պատրաստեցինք համեղ ճաշատեսակ, որը ղարաբաղյան ազգային ճաշատեսակ է: Կներկայացնենք այս տեսահոլովակով:

Автор: shoghikpoghosyan

Ես Շողիկ Պողոսյանն եմ: Ծնվել եմ 1960թ. մարտի 21-ին: Ավարտել եմ Օրջոնիկիձեի անվան թիվ 11 դպրոցը: Ունեմ միջին մասնագիտական կրթություն: 1987թ.-ից աշխատում եմ «Մխիթար Սեբաստացի» կրթահամալիրում:

Оставьте комментарий